вторник, 14 май 2013 г.

Малко да се "изфукам" с първото си интервю :)



Тази седмица с радост ви представяме новото попълнение в екипа на AV – Силва Колева. Тя е усмихната, чаровна, изключително работлива и инициативна. Истински отборен играч. Стажант мечта. И за да не преразказваме, оставяме я да разказва. Помагаме ѝ с няколко насочващи въпроса:
1.       Добре дошла в екипа на AV, Силве. Как се чувстваш, какви са първите ти впечатления?

За разлика от повечето хора на ново работно място, не съм притеснена по никакъв начин от сблъсъка с една нова материя, освен новия екип. Цялостното ми първо впечатление е страхотно – мили,  позитивни, много амбициозни, целеустремени и методични  млади професионалисти, които следват изградените норми и правила за развитие на правител и печеливш бизнес. Нахъсана съм да успея бързо да вляза дълбоко в материята и да понигна максимално на екипа да постигне целите си, да създаде на компанията „имидж” на един сериозен конкурент на ИТ пазарам който бързо да влезе в челните редици на преуспелите млади предприемачи.

2.       Какво очакваш да получиш от стажа си при нас? Имаш ли желание да останеш в екипа и след това?

Когато се захващам с каквото и да било в живота си никога не очаквам да получа нещо. За мен е важно какво мога да дам, а щом съм вече част от екипа, следователно има какво да дам. Вярвам, че когато човек дава от себе си, той получава обратно много повече. Но, ако трябва да съм конкретна – едно такова начинание може да е трамплин за един млад човек да усвои нови бизнес модели, да се усъвършенства, да надгради себе си. Що се отнася до желанието за оставане в екипа – ако нямам желание няма да се захвана със стажа изобщо ... мисля, че посоката, в която гледам аз бъдещето до голяма степен съвпада с тази на Advanced Vision, тъй че ПОПЪТЕН ВЯТЪР ви/си пожелавам.

3.       Tи си част от отдел Продажби, което хич не е лесна задача. Какво прави продажбата възможна?
Да, част от отдел продажби съм, което е една не лесна, но ужасно интересна задача. Една продажба не е просто размяна на стоки или услуги с материално изражение в сметката на търговеца. Продажбата е емоция, контакт, доверие, дори защо не взаимност. Продажбата е възможна, когато търговеца има зад себе си няколко основни неща: безспорно качествен продукт или услуга, която с течение на времето си остава на високо ниво; отдаден, амбициозен и мотивиран екип; умение да въвлече клиента в емоцията, която продукта ще му достави; постоянство и разбира се усмивка, която отваря много повече заключени врати.


4.       Стига толкова с работата. Как прекарваш свободното си време?

Свободно време е едно много абстрактно нещо в моя живот. Но, не защото го нямам (както повечето хора твърдят), просто защото разглеждам цялото си време като свободно. Занимавам се изцяло с неща, които ми доставят удоволствие, пречупвам всяка ситуация през позитивния и ъгъл и така мога да твърдя, че всеки миг е напълно изживян. С други думи правя, каквото си искам :):):) Имам уникалната способност да разпределям времето си така, че да ми остава по някоя минутка за всичко най-важно като семейство, любими хора, приятели, баскетбол, забавление, лични глезотии и.т.н, като никога не оставям нещо незавършено :) И не съм феномен – обикновен шемет съм :) Все пак най-добре се чувствам, когато чувам музика, заобиколена съм от любими хора, гледам баскетбол, танцувам и се УСМИХВАМ (99,9% от времето ми по принцип т.е съм си супер:):):):):))

5.       Разкажи ни за Project Smile.

По горе споменах, че се чувствам добре, когато се усмихвам.....Точно това е и Проект Усмивка.
Въпросния проект се развива във фейсбук  и в личния ми блог. Имам идея всичко това да се развие чисто физически и реално с малки позитивни кампанийки, като раздаване на значки с усмивки и разни ей такива дребни жестове, с които хората си предават усмивки. Ще се радвам, ако идеята ви допадне и поне веднъж успея и вас да накарам да се усмихнете. А тя идеята е проста – web пространство, в което може да пуснем на воля усмивката си и да заразим останалите с нея 


KEEP SMILING 

Няма коментари:

Публикуване на коментар